Ο Αντώνης επαναφέρει τα αρχεία

Συγνώμη, δεν έχουμε αποκαλύψεις για το antonis remos. Αυτός ο 12 μήνες μαζί του είναι ένας νεαρός καλλιτέχνης που ονομάζεται mihalis hatziyannis. Τον Ιούνιο του 2001 ξεκίνησε ένα double cd cd από ένα πάρτι που δόθηκε στο παλάτι apollon με τίτλο μόνο για ένα βράδυ ». Το καζίνο Motorcity είναι υπερήφανο που καλωσορίζει την marinella & antonis remos για να ακούσει μουσική την Κυριακή, στις 24 Σεπτεμβρίου στις 7:00 π.μ. Η ευκαιρία εισάγεται από παραγωγές τιτάνων. Μια νέα ζωντανή απόδοση κάθε φορά που έχει ουσιαστικά τον πιο υπερβολικό ορισμό του ήχου και τα φανταστικά και πρόχειρα εργαλεία για τον πρωταρχικό χρόνο στην Ελλάδα.

Ο Αντώνης Remos ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, οι λαοί τον παρατηρούν στις συναυλίες του και την πρόβλεψη των τραγουδιών του. Το κύριο άλμπουμ που ξεκίνησε το 1996 και ονομάστηκε μετά το όνομά του, μεγάλωσε σε λίγους μήνες για να γίνει πλατινένιο. Τα τραγούδια του Στέλιου θα κάνουν μια ιδιαίτερη ματιά σε όλη την αποτελεσματικότητά τους. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του χειμώνα το 2006 εμφανίστηκε το antonis remos μέσα στο περιβάλλον της ρεμος βανδη αθηνων αρενα, αλλά αυτή τη φορά μετά τη μαρινελίλα, μια ελληνίδα τραγουδίστρια που ξαναρχίζει την εμφάνιση της.

Οι τρεις ωραίοι καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν για εσάς ένα μαγικό μουσικό ταξίδι, σε μια σπάνια συνύπαρξη. Τον Μάρτιο του 2000, ο Remos πραγματοποίησε τον τίτλο της ταινίας «Η αγάπη είναι ελέφαντας», που γράφτηκε από τον minos matsas. Στο ίδιο διάστημα ο Αντώνης Ρήμος τραγουδάει τα τραγούδια της μίκης θεοδωράκης μια θυμήθη στο ονίρο μου “και faedra”. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του χειμώνα 2002 ο Antton Remos εκτελεί ζωντανά μετά την αλχημιστή protopsalti.

Το τραπέζι εισόδου του πολυτελούς εστιατορίου nammos στην παραλία του ψαρού είχε καταληφθεί από πλούσιους Λιβανέζους, Τούρκους, Αραβες και έναν Έλληνα που πλήρωσε 15.000 ευρώ για κάθε μία , ενώ ο κύκλος εργασιών για το βράδυ ήταν 2 εκατομμύρια ευρώ στις 5:30 π.μ. με την εκπομπή ακόμα σε πλήρη εξέλιξη, σύμφωνα με τις τηλεοπτικές σπουδές της Μυκόνου.

Μόλις περισσότεροι θα βιώσουμε μια μαγευτική βραδιά με το Anttonis Remos στο απόλυτο καλύτερο του, χορεύοντας στις πιο ζωντανές επιτυχίες του και τραγουδώντας μαζί με τις πιο έντονες μπαλάντες του. Παρόλα αυτά, υπογραμμίζουμε ρητά ότι η συντακτική ομάδα των ελληνικών παρατηρητών δεν αναλαμβάνει προσωπικές απόψεις. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη μιας δεύτερης μουσικής που καταγράφηκε το 2005 από τον antonis remos με τον Andrew, ένα άλλο elpida “παιδί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *