Ο Αντώνης επαναλαμβάνει το χρονοδιάγραμμα, τις ημερομηνίες, τα γεγονότα και τα εισιτήρια

Ο ελεύθερος χρόνος του Juggernaut παρουσιάζει τη συναυλία του κινηματογράφου, η marinella & antonis remos ζουν στη Μελβούρνη τη Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στην αρένα hisense. Ο Έλληνας τραγουδιστής antonis remos σφουγγαρίστηκε στο πάτωμα “σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά πόκερ στον κόσμο. Ο Αντώνης Remos παραμένει στο studio diogenis στην Αθήνα στις 2 Ιανουαρίου 2011. Ο Αντώνης Ρέμος είναι αναμφισβήτητα η πιο αγαπημένη ελληνική φωνή της γενιάς του, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της τελευταίας δεκαετίας με σημαντικές εθνικές και διεθνείς συνεργασίες (IE julio inglesias) επιτυχίες.

Η σπουδαιότερη επιτυχία των τελευταίων 10 χρόνων στις αθήνα τη νύχτα. Εύκολη αναζήτηση .. Στην ιστοσελίδα του σπιτιού τρέχουμε τα γεγονότα της ημέρας που βρισκόμαστε – για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ σε κάθε αφίσα. Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας μπάντες και λάβετε ειδοποιήσεις εμφάνισης στην περιοχή σας. Ο πιο περιζήτητος Έλληνας καλλιτέχνης σε μια ζωντανή επίδειξη την

ρεμος βανδη 4η Ιανουαρίου, σε διάδρομο στο nicosia, σε ένα εντελώς ανατρεπτικό και απίστευτο set-up.

Για να αγοράσετε εισιτήρια, τηλεφωνήστε στο εισιτήριο (800) 745-3000 ή τα εισιτήρια επίσκεψης μπορούν επίσης να αγοραστούν από το χώρο εργασίας στο χώρο του ηχητικού πίνακα, τις αργίες, τις αργίες, τις αργίες, τις αργίες και τις μέρες μας. Ένα υιοθετημένο cd single release, το οποίο είχε τίτλο “Fly with me”. Το f & b ήταν καταστροφικό 1 ώρα για να πάρει τα ποτά μας και Champagen και μπουκάλια κρασιού στο γραφείο πλήρης περάσουν 5400 aed με τα τραπέζια εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί.

Ο Αντώνης Remos ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, οι λαοί του συμμορφώνονται με τις συναυλίες του και προσβλέπουν στα τραγούδια του. Το πρώτο άλμπουμ που ξεκίνησε το 1996 και τιτλοφορήθηκε μετά από τον τίτλο του, μεγάλωσε για να γίνει πλατινένιο σε λίγους μήνες. Τα τραγούδια του Στέλιου θα κάνουν μια ιδιαίτερη ματιά σε όλη την αποτελεσματικότητά τους. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα το 2006 εμφανίστηκε το antonis remos στην αθηναϊκή αρένα, αλλά αυτή τη φορά μετά τη μαρινελίλα, μια ελληνίδα τραγουδίστρια που ξαναρχίζει τις εμφανίσεις της.

Ήταν δίπλα μας μαζί με τα παιδιά “elpida”. Με την απελευθέρωση του 1996 του αυτοβιογραφικού ντεμπούτο άλμπουμ του, ο antonis remos αναδείχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους ποπ αστέρες της εποχής του. Ένα διπλό cd γεμάτο με μοναδικά τραγούδια με την υπέροχη φωνή του antonis remos. Πραγματοποίησε ζωντανά δίπλα σε γνωστούς καλλιτέχνες, θυμίζοντας τον dimitris mitropanos, τον stefanos korkolis και τον marias tokas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *